Jdi na obsah Jdi na menu

3 varianty na sváču

11. 4. 2021

plátky celozrnného chleba3-varianty-na-svacu.jpg

varianta 1 – cherry rajčata, mozzarella, bazalka

varianta 2 – ricotta, tuňák, pažitka

varianta 3 – lučina, rukola, mrkev, česnek

Postup přípravy:

Základem je chleba. Ten na chvíli dáme do trouby, aby se hezky opekl a byl křupavý. Varianta I – rajčata a mozzarellu pokrájíme, bazalku opereme a skládáme na chleba jako když děláme salát caprese. Varianta II – ricottu natřeme na chleba, poklademe kousky tuňáka a posypeme čerstvou pažitkou. Varianta III – do lučiny nastrouháme malý stroužek česneku a promícháme. Lučinu natřeme na chleba, přidáme rukolu a hobliny mrkve.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář